Баскетбольний клуб “Рівне” у чвертьфіналі Кубку України серед жіночих команд!

141

У повторному матчі 1/8 фіналу, рівнянки дуже впевнено, холоднокровно, спокійно та, можна навіть сказати, на класі перемогли “Вінницькі блискавки”, які ще на початку сезону вважалися дуже незручним суперником.

Лише у стартовій чверті гості намагалися нав’язати боротьбу. Більшу частину ігрового часу рівнянки наздоганяли в рахунку суперника, і за підсумками десятихвилинки поступалися в одне очко 14:15. Друга чверть також проходила в напруженій боротьбі. Та до великої перерви наші дівчата вже забезпечили собі перевагу в 4 очки 30:26.

У другій половині БК “Рівне” захопили ініціативу. Швидко перевага в рахунку зросла до двозначної. Гості не полишали спроб врятуватися, але змогли скоротити відставання лише до 9 очок. Підсумковий рахунок в матчі 58:49 на користь Баскетбольний клуб “Рівне”. До слова, з перевагою у дев’ять очок на користь рівнянок завершився і перший матч цих команд.

Найрезультативнішою в нашій команді знову стала Виктория Шматова – 12 очок, Даха Степанюк – 10. Дабл-дабл в статистику вписала Вікторія Касаткіна – 11 очок та 11 підбирань. Відзначимо 8 очок та 14 підбирань Tatyana Havrylchyk. Також 10 підбирань та 4 очки у Lyuda Spiridonova

Тож, ВІТАЄМО нашу жіночу команду Баскетбольний клуб “Рівне”, яка, як і чоловіча стала чвертьфіналістом Кубку України з баскетболу. Наступний суперник, згідно жеребкування,столичний “Київ-Баскет”. Дати матчів команд наразі невідомі. 🏀 🏀 🏀 💪МИ Є РІВНЕ 💪

[g-gallery gid=”1247″]