Останній чвертьфіналіст Кубку України визначиться у Рівному!!!

80

Принципове протистояння команд жіночої Суперліги Баскетбольний клуб “Рівне” – “Вінницькі блискавки” продовжується в Кубку України. Сьогодні, 6 грудня, о 19:30 в рівненському Спорткомплексі “ДЮСШ-4” відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу. Рівнянкам необхідно втримати здобуту у першому матчі на виїзді перевагу в дев’ять очок, щоб продовжити боротьбу за трофей! Нагадаємо, що у Вінниці Баскетбольний клуб “Рівне” переміг 56:47.

Нагадаємо, що обидві команди цієї пари вже провели чотири офіційні матчі між собою у цьому сезоні. Усі ігри були дуже запеклими, і переможець визначався, фактично з фінальним свистком. Перша гра у Вінниці між цими командами відбулася першого жовтня. Це був перший офіційний матч Баскетбольний клуб “Рівне” в історії. Тоді господарки перемогли лише в овертаймі з загальним рахунком 71:67. У Рівному команди зустрічалися 21 жовтня, і тоді в запеклій боротьбі наші дівчата вирвали перемогу 62:60. 4 листопада, команди знову зустрічалися у Вінниці, рівненські баскетболістки більшу частину гри вели у рахунку, але буквально в заключні хвилини, господарки схилили шальки терезів на свою користь 56:52. Востаннє команди також грали у Вінниці, – це був перший матч 1/8 фіналу Кубку України. Наші дівчата Баскетбольний клуб “Рівне” вивезли з Вінниці перемогу 56:47. Нагадаємо, як це було: Гості з перших хвилин, просто розривали суперниць, і рахунок 3:18 після стартової десятихвилинки говорить сам за себе. У наступній чверті рівнянки продовжили набирати оберти, і їх перевага сягала 25 очок, 11:36, але на велику перерву команди пішли при 14:36 на користь Баскетбольний клуб “Рівне”. Відпочинок пішов на користь господаркам, і в другій половині матчу вже вони домінували на полі. Останні хвилини знову були “валідольними”, але цього разу рівнянки вистояли та здобули дуже важливу в ігровому та психологічному плані перемогу 56:47.

Тож, 19:30, Спорткомплекс “ДЮСШ-4”. Ми чекаємо на Вас! Нашим дівчатам необхідна підтримка, впевнені, що буде цікавий та гарний баскетбол!  💪МИ Є РІВНЕ 💪