Кубок України (жінки): хто ближчий до Фіналу Чотирьох?

154

18 січня було зіграно три перших матчі ¼ фіналу Кубка України серед жіночих команд. Розпочали боротьбу на цій стадії учасники матчу у Запоріжжі – легендарна Козачка приймала амбітний БК Франківськ.

Перша чверть у цьому протистоянні пройшла у рівній боротьбі, але вже у другій десятихвилинці Франківськ підвищив оберти і здійснив очковий ривок – допоки не відірвався на 13 очок, не дав відзначитися господаркам жодного разу. Після цього підопічні Юрія Процюка холоднокровно і чітко діяли у захисті, тримаючи Козачку на очковій відстані. Найближче до суперниць господарки підбиралися у третій чверті, скорочуючи відставання до -5. Але заключний період Франківськ провів потужно 21:14. У підсумку 77:63 на користь дівчат з Прикарпаття.

Менше інтриги було у київському матчі між КСЛІ-Київ-Баскет і Динамо-НПУ. Набагато більш досвідчені динамівки «розкатали» дівчат з інтернату 103:50.

Не вийшло запеклої боротьби і у парі БК “Рівне” – Київ-Баскет. Вже на перерву команди пішли за 30-очкової переваги гостей 53:23. Кардинальних змін у сценарій матчу господаркам внести не вдалося. Підопічні Володимира Холопова виграли 102:60 і однією ногою також вже стоять у Фіналі чотирьох.

20 січня боротьбу у чвертьфіналі Кубка України розпочне остання пара команд ІнтерХім-СДЮСШОР – Тигриці. Матчі-відповіді в усіх парах відбудуться у неділю, 21 січня.

Кубок України
Жінки
¼ фіналу
Перші матчі
18 січня
м. Запоріжжя
Козачка-КПУ – Франківськ-ПНУ (Івано-Франківськ) 63:77
м. Київ
КСЛІ-Київ-Баскет – Динамо-НПУ (Київ) 50:103
м. Рівне
БК Рівне – Київ-Баскет 60:102
20 січня
м. Одеса
17:00, ІнтерХім-СДЮСШОР – Тигриці (Київ)

Джерело: ФБУ