“AutoPlus” – новий спонсор Баскетбольного клубу “Рівне” (ВІДЕО)

434

Баскетбольний клуб “Рівне” з радістю та упевненістю у взаємовигідній співпраці представляє свого нового спонсора – це компанія “AutoPlus”. Її засновник Андрій Біланчук досить відома та упізнавана особистість у спортивних колах, завдяки підтримці інших проектів в цій сфері та і просто як спортивний уболівальник.

Нового спонсора представив президент Баскетбольного клубу “Рівне” Сергій Ліщук на прес-конференції, яка відбулася напередодні. В свою чергу Андрій Біланчук розповів, що радий долучитися до становлення БК “Рівне”, і для нього – це буде ефективна інвестиція. Зокрема, він сказав:

– До відродження баскетболу у Рівному причетні мої друзі, тому для мене ця інвестиція дуже важлива не лише як реклама, а й тому, що ми разом любимо спорт, даємо молоді шанс і можливість розвиватися, займаючись тим чи іншим видом спорту, – сказав Андрій Біланчук. – В мене теж двоє малих дітей, тому вважаю, що підтримувати спорт – це дуже важливо. Від цього залежить, як ми представлятимемо наше Рівне в інших містах, адже живу тут вже 20 років, тут народилися мої діти, тому це для мене вже рідне місто.

Компанія “AutoPlus” на своєму офіційному сайті про себе розповідає наступне:

Наша компанія має власну ексклюзивну базу з продажу комерційних автомобілів Renault та Opel. Всі автомобілі проходять перевірку технічного стану та комп’ютерну діагностику. Ми супроводжуємо і допомагаємо вам на всіх етапах співпраці, від консультації до заключення угоди.

Купуючи автомобіль з пробігом у нашій компанії, ви купуєте кваліфікованого та надійного помічника. Високий рівень обслуговування, компетентність і порядність персоналу забезпечують приємну процедуру придбання автомобіля з пробігом.

НАШІ КЛІЄНТИ МОЖУТЬ БУТИ ВПЕВНЕНІ, ЩО КУПУЮЧИ АВТОМОБІЛЬ У НАШІЙ КОМПАНІЇ, ВОНИ ТАКОЖ НАБУВАЮТЬ: прозора сервісна історія, справедлива ціна, 
перевірені документи, порожнисте митне оформлення, найвищий рівень обслуговування, гарний технічний стан, подальше технічне обслуговування.

На нашому складі є понад 50 автомобілів, що дозволяє отримати бажаний автомобіль відразу на місці, без попередніх оплат і очікувань. Ми гарантуємо персональний підхід до кожного відвідувача. Наша компанія пропонує широкий вибір фірмових, якісних, оригінальних б/у запчастин до автомобілів Reanault та Opel. Вашій увазі надається широкий асортимент двигунів, КПП і АКПП, деталей ходової, кузовних та інших запчастин. Завжди в наявності великий вибір запчастин, є можливість замовлення запчастин. Відправка по всій Україні та за кордон будь-яким зручним для вас способом.

Разом з тим, Баскетбольний клуб “Рівне” звертається до усіх небайдужих людей, які вболівають за спорт та переживають за здоров’я нації долучитися до відродження баскетболу Рівненщини. Ми відкриті для співпраці, не відмовимось від будь-якої допомоги, чи взаємовигідного співробітництва. Готові зустрітися та обговорити усі Ваші пропозиції! Пишіть на нашу електронну пошту advert@bcrivne.com або ж залишайте свої контакти у формі зворотнього зв’язку, а ще краще приходьте на наші ігри, і прямо там давайте уболівати, знайомитись та вести діалог! МИ Є РІВНЕ!

[contact-form][contact-field label=”Ім`я” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Електрона пошта” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Сайт” type=”url” /][contact-field label=”Повідомлення” type=”textarea” /][/contact-form]