БК “Рівне” запрошує прийти і привітати Бронзових призерок Чемпіонату України

411

Баскетбольний клуб «Рівне» запрошує всіх на урочисте святкування бронзових медалей жіночої Суперліги. Дійство відбудеться у вівторок 8 травня на Майдані Короленка біля ТРЦ “Злата Плаза”. Початок о 17.30.

У Вас буде можливість особисто привітати, сфотографуватися та поспілкуватися в невимушеній обстановці з гравцями та тренерами чоловічої та жіночої команди.

Сергій Ліщук, Президент Баскетбольного клубу “Рівне”:

– В багатьох містах в різних країнах та континентах, де люблять баскетбол, і місцевий клуб та її уболівальники шанують та поважають один одного, подібні зустрічі є традиційними. І не лише тоді, коли команда щось виграє. А просто, після завершення сезону таким чином гравці дякують своїм шанувальникам за підтримку, а ті у відповідь дякують баскетболістам за сезон. Як я казав раніше, завдяки своєму досвіду виступів за кордоном в провідних командах та чемпіонатах, все найкраще з пережитого та побаченого під час кар’єри гравця, я буду переносити та втілювати у БК “Рівне”. Тож, сподіваюся, що у Рівному така подія зацікавить уболівальників, приживеться та стане регулярною, особливо, коли є такий чудовий привід, як медалі Чемпіонату України. Тому, запрошую усіх у вівторок 8 травня на 17:30 до ТРЦ “Злата Плаза”. !МИ Є РІВНЕ!