Баскетбольний МАТЧ РОКУ у Рівному!!!

240

Чвертьфінал Кубку України з баскетболу серед чоловічих команд, в якому БК “Рівне” прийматиме харківський “Політехнік”, з якого боку не поглянь  – це буде МАТЧ РОКУ для нашої команди та нашого міста.

За всю історію рівненського баскетболу, лише одного разу наше місто було представлене у “Фіналі чотирьох” Кубку України, сталося це в далекому сезоні 2008-2009 років. І от, через дев’ять років наш Баскетбольний клуб “Рівне” має найбільш реальну нагоду щонайменше повторити це досягнення.

Рівненські любителі баскетболу сім сезонів не бачили на власні очі у своєму місті команд Суперліги, вперше після сезону 2009-2010 років це станеться в останні дні грудня 2017 року в грі Кубку України.

БК “Рівне” вже в цьому сезоні “зняв скальп” на виїзді з минулорічного Чемпіона Вищої ліги “Говерли”, а також в останніх домашніх іграх двічі розгромив ще одного міцного суперника та також учасника чвертьфіналу Кубку України, “Хімік-2”, тож, можна сказати, що зараз рівняни на підйомі, як емоційному, так і ігровому. Саме тому, дуже вчасно випала нагода спробувати свої сили на фоні команди “Суперліги”, повернути яку до міста так прагне БК “Рівне” та всі його прихильники. Суперник в чвертьфіналі для цього максимально вдалий!

Харківський “Політехнік” провів в чемпіонаті п’ятнадцять ігор та лише у двох здобув перемоги, сталося це 19 жовтня на виїзді проти БК “ЗАПОРІЖЖЯ-ZOG” 84:77 та 11 листопада у домашньому матчі проти БК “БІПА-ОДЕСА” (Одеса) 86:77. Головний тренером клубу є добре відомий для рівненських уболівальників зі стажем Тимур Арабаджи. Лідером атаки харків’ян є БО ДЖЕЙК БАРНС, який в середньому набирає 14,1 очки за гру, Нікола Вуйович найкращий в команді в грі під щитами, в середньому 6,3 підбори за гру, Роман Козлов з показником 3,6 результативних передачі за гру є найкращим плеймейкером команди.

Гра з харків’янами буде останньою для БК “Рівне” у 2017 році, в якому команда має зробити приємний новорічний подарунок для усіх своїх уболівальників та з високопіднятою головою піти на короткий святковий відпочинок.

Матч БК “Рівне” – “Політехнік” – це “МАТЧ РОКУ”, який не повинен пропустити жоден поважаючий себе уболівальник рівненського баскетболу! Баскетбольний клуб “Рівне” закликає усіх рівнян в середу на 19:00 прийти в Спорткомплекс “ДЮСШ-4” на гру та увесь матч шалено підтримувати та гнати вперед наших баскетболістів, так як це було раніше у Суперлізі, коли підлога дрижала від тупотіння ніг, а від скандування “Рівне, Рівне” не було чути, ні судді-інформатора, ні свистків арбітра. Покажемо, що ми готові до повернення у Суперлігу!!! УСІ НА БАСКЕТБОЛ, МИ Є РІВНЕ!!!!