Рекорд баскетбольної Суперліги встановлено у Рівному

307

У жіночій Суперлізі встановлено новий рекорд результативності. Форвард Динамо-НПУ Олена Тетерук набрала 39 очок за 36 хвилин у виїзному поєдинку регулярного чемпіонату проти БК “Рівне”. Втім гостям така результативність не допомогла уникнути поразки – 84:87.

Цікаво, що попередні рекорди належать суперниці Тетерук з Рівного Вікторії Касаткіній. По 30 очок вона набирала в матчах проти Чайки (87:85) та проти того ж Динамо-НПУ (87:84).

По 29 очок за матч мають Анжеліка Ляшко з Чайки (матч проти Київ-Баскета, 69:83), Олена Бойко з Динамо-НПУ (проти Рівного, 64:62) та Маргарита Глєбова з Таврійської Зірки (проти Київ-Баскета, 69:102).

Нагадаємо, що матч БК “Рівне” – “Динамо-НПУ” – це була лише перша гра з нашого неймовірного “баскетбольного марафону”. Адже за п’ять днів БК “Рівне” проведе чотири дуже важливі домашні поєдинки. Вже у суботу у “ДЮСШ-4” відбудуться відразу дві гри, так о 14:00 в жіночій Суперлізі БК “Рівне” докладе усіх зусиль, щоб довести до кінця те, що трішки не змогли зробити у Києві та чого не вдавалося нікому в цьому сезоні – це перемогти “Київ-Баскет”, а вже о 17:00 наші хлопці гратимуть з лідером чоловічої вищої ліги “Динамо-Одеса”. Повторна гра чоловічих команд відбудеться у неділю о 12:00. Запрошуємо усіх любителів баскетболу прийти на матчі та підтримати рівненські команди, для яких ці ігри є дуже важливими в боротьбі за найвищі місця в турнірній таблиці. Наші дівчата Вас не підвели в грі з “Динамо-НПУ”, і так буде завжди! МИ Є РІВНЕ!