“Київ-Баскет” – БК “Рівне”: “Поранений звір, чи криза?” (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

325

Вже сьогодні, 10 березня о 12:00 на жіночу команду Баскетбольного клубу “Рівне” очікує черговий матч у Суперлізі. Наші дівчата знову зійдуться на паркеті з одноосібним лідером турнірної таблиці та фаворитом чемпіонату “Київ-Баскет”, гра відбудеться у столиці.

Наші дівчата усі сили віддали у вчорашній грі проти “Динамо-НПУ”, і за такий короткий проміжок часу важко відновитися та налаштуватися на такого серйозного суперника, як “Київ-Баскет”, який в активі має 21 перемогу в 21 зіграному матчі.

Щоправда, не все так райдужно у столичного клубу. Рівно тиждень тому, киянки зазнали відчутного удару від одеського “Інтерхім”, якому поступилися у фіналі Кубку України. Тож, зараз “самодостатньому” у фінансовому плані клубу зі столиці потрібно максимально швидко реабілітуватися за програний трофей. Киянки наразі виглядають, наче поранений звір, який небезпечніший удвічі, і трохи шкода, що саме гра з БК “Рівне” у столиці буде першим матчем “Київ-Баскета” після кубкового фіаско. Разом з тим, можна припустити, що в суперника настала якась криза? Хоча, з таким підбором гравців-професіоналів, на це важко розраховувати, як би там не було, закликаємо усіх наших уболівальників підтримати наших дівчат, якщо не в залі, то біля своїх моніторів! Початок гри о 12:00! МИ Є РІВНЕ!