День гри. БК “Рівне” – “Інтерхім-СДЮШОР”. Білий флешмоб +ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

294

Другий півфінальний матч жіночої Суперліги між БК “Рівне” та “Інтерхім-СДЮШОР” відбудеться вже сьогодні, у п’ятницю 13 квітня у Рівному в Спорткомплексі ДЮСШ-4. Початок о 18:30. Баскетбольний клуб “Рівне” закликає усіх уболівальників приєднатися до флешмобу “Стань єдиним цілим з БК “Рівне”. Для цього потрібно прийти на гру в одязі БІЛИХ кольорів, кольорів форми рівненської жіночої команди.

Давайте зробимо це всі разом для наших дівчат, вони заслуговують не просто на підтримку, а на щось більше!!! 

Нагадаємо, що жіноча команда БК “Рівне” у першій грі півфінальної серії Суперліги, яка триває до двох перемог однієї з команд, на виїзді, в Одесі обіграла діючого володаря Кубку України, місцевий “Інтерхім-СДЮШОР” з рахунком 70:60. Тож перший фіналіст цьогорічного чемпіонату може визначитись вже цієї п’ятниці у Рівному, якщо наші баскетболістки обіграють в другому матчі одеситок.

Ось що пишуть про наш матч журналісти офіційного сайту Федерації баскетболу України:

Що можна зробити за два дні, що розділяють ці поєдинки? ІнтерХіму – розібратися у причинах поразки, рівненчанкам – забути про успіх в Одесі і виходити на гру зосередженими і сповненими бажання довести невипадковість перемоги 11 квітня. Звісно, тепер перевага – на боці підопічних В’ячеслава Ковалевського. Вони ведуть у серії, над ними не висить дамоклів меч поразки, у березні усі п’ять домашніх матчів виграли і з урахуванням одеської звитяги переможна серія рівненчанок становить вже 6 поєдинків. Протягом цієї серії вони тричі обігрували ІнтерХім! І найголовніше, рівненчанки готуються до матчу у піднесеному настрої, який явно кращий, ніж у їхніх суперниць.

Що ж стосується ІнтерХіма, то ця команда має більший досвід виступів у поєдинках високого ступеня відповідальності. Здається, одеситки викручувалися і не з таких халеп, у тому сенсі, що виходили переможницями. ІнтерХім обіграв Київ-Баскет, він володар Кубка України. У команді є кому взяти гру на себе у критичний момент. Наприклад, Карп, Мусієнко. У команди є характер. Ну а наскільки міцними є нерви у гостей – покаже матч у Рівному. Як кажуть у таких випадках, найде коса на камінь.

Усіх уболівальників Баскетбольного клубу “Рівне” з інших міст та країн, які не зможуть бути присутніми на грі, традиційно запрошуємо підтримати команду у відеотрансляції, яку організовує Телерадіокомпанія “Ритм”. Відео можна буде дивитись, як на нашому каналі у мережі YOUTUBE, а також на Офіційній сторінці БК “Рівне” у соцмережі Фейсбук

🏀🏀🏀‼УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼ 💪МИ Є РІВНЕ💪🏀🏀🏀