День гри. “Інтерхім-СДЮШОР” – БК “Рівне”. На кону медалі Чемпіонату України

133

🏀🏀🏀 ‼Вирішальний бій за фінал‼ Вже сьогодні, 17 квітня о 18:00, в Одесі відбудеться третя, вирішальна півфінальна гра жіночої Суперліги. “Інтерхім-СДЮШОР” гратиме з Баскетбольний клуб “Рівне”. Наша команда не скористалися нагодою вийти у фінал у Рівному, і зараз є ще одна, остання спроба.

Нагадаємо, що півфінальна серія жіночої Суперліги триває до двох перемог. У першому матчі, який відбувся в Одесі тиждень ому, БК “Рівне” здобув перемогу 70:60. Вже в п’ятницю рівнянки на власному паркеті могли оформити собі місце у фіналі, але, надмірне хвилювання за результат призвело до поразки 55:67.

В цьому чемпіонаті “Інтерхім-СДЮШОР” та БК “Рівне” зустрічались вже шість разів. Кожна з команд має по три перемоги в протистоянні по дві домашні та одній виїзній. Сьогодні буде сьоме протистояння цих суперників, ціна якому – щонайменше срібні медалі Чемпіонату України.

Варто зазначити, що в останніх чотирьох матчах БК “Рівне” тричі обігрував одеситок.

В іншій півфінальній парі грали “Київ-Баскет” та “Чайка-ДЮСШ” з Бердянська. Столичні баскетболістки, як незаперечні фаворити здобули дві перемоги та вийшли до фінальної серії.

Увага, посилання на відеотрансляцію з’явиться у нас на сайті незадовго до початку гри! 🏀🏀🏀