День гри. БК “Рівне” – “Чайка-ДЮСШ”. Матч №2. +ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

213

Три матчі триває “чорна смуга” у наших дівчат Баскетбольного клубу “Рівне”. Після феєричних шести поспіль перемог, в тому числі тричі над “Інтерхім-СДЮШОР” та двічі над “Чайка-ДЮСШ”, перетворилися на три поспіль поразки від одеситок та бердянок. Тепер ми вже не фаворити “Бронзової серії”, але у цей найвідповідальніший момент, не можна здаватися. У клубі всі дуже засмучені вчорашнім результатом в грі з “Чайкою”, ще більше прикро, що це сталося у такому матчі і перед власними уболівальниками.

Сьогодні ми знову просимо наших відданих уболівальників прийти та підтримати команду, і допомогти їй вибратись з цієї ями. Ще не все втрачено, ми вигравали “Чайку” як в Рівному, так і в Бердянську, але сьогодні потрібна тільки перемога! Ми просимо Вас допомогти нам її здобути, бо тільки разом !МИ Є РІВНЕ! Тож, усі на баскетбол, чекаємо усіх Вас в ДЮСШ-4 сьогодні, 22 квітня на 14:00.

Традиційно для наших уболівальників з інших міст та країн, ми пропонуємо підтримати нашу команду та насолодитися баскетболом у відеотрансляції, яку організовує Телерадіокомпанія “Ритм” на замовлення БК “Рівне”. Матч можна буде переглянути на нашому каналі в YOUTUBE та на офіційній сторінці клубу у соцмережі Фейсбук, і, власне, тут на сайті.