Рівняни виборли срібло на Чемпіонаті України серед ветеранів

311

Обігравши збірну Житомирської області з рахунком 86:68, збірна Рівненської області виборола срібні медалі Чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд ветеранів старше 35 років.

Як ми вже повідомляли, змагання відбувалися у Білій Церкві, участь в них брали лише чотири збірних, але це офіційний Чемпіонат України серед ветеранів, який відбувався під егідою Федерації баскетболу України. Збірна Рівненської області, за яку, в тому числі, виступали діючі гравці БК “Рівне” Анатолій Дубнюк та Віктор Герасимчук, здобули дві перемоги в трьох зіграних матчах, поступившись лише чемпіону, збірній Київської області, яка до своїх лав залучила доволі солідний склад відомих баскетболістів.

Тож, срібними призерами Чемпіонату України з баскетболу серед ветеранів старше 35 років стали: Віктор Герасимчук, Анатолій Дубнюк, В’ячеслав Ковалевський, Сергій Кіба, Євген Чура, Микола Білоус, Міраб Тодуа, Роман Омельковець, Сергій Меленюк, Павло Скотаренко, Василь Кравченко та граючий тренер Андрій Бугаєвський.