БК “Рівне”-ОСДЮШОР вдруге розгромив БК “Хмельницький”

317

Після упевненої перемоги в дебютній для себе грі у жіночій Вищій лізі Чемпіонату України на виїзді над БК “Хмельницький” з рахунком 94:43, БК “Рівне” – ОСДЮШОР не залишив шансів супернику і в повторній зустрічі.

Читайте також: “Молодіжка” БК “Рівне” з феєричної перемоги дебютувала у жіночій Вищій лізі України

Як і в першому матчі рівнянки зі старту захопили лідерство та жодного разу не дозволили суперницям себе навіть наздогнати, не кажучи вже про те, щоб вийти вперед. Про можливості юних рівнянок в цьому матчі говорить результат другої чверті, яку вони виграли з рахунком 15:2, і на велику перерву команди пішли за переваги підопічних Марини Максимчук 11:32. За такого становища, довести матч до перемоги було не важко, і рівнянки це зробили без надзусиль. В підсумку перемога 68:33.

Найрезультативнішим гравцем матчу стала п’ятнадцятирічна рівнянка Катерина Ящук, на її рахунку 18 очок, її партнерка по команді, чотирнадцятирічна Олександра Іванова набрала 10 очок та зробила 9 підбирань. Ще одинадцять піборів зробила, можна сказати “ветеран” цієї команди сімнадцятирічна Олександра Процікевич.

Нагадаємо, що з цього сезону керівництво Баскетбольного клубу “Рівне” знайшовши підтримку місцевого ОСДЮШОР паралельно до дорослого чоловічого та жіночого складу створили та заявили до нижчих ліг “молодіжні” команди. Так, хлопці грають у першій лізі, а дівчата у вищій.

“Молодіжна” команда БК “Рівне” – ОСДЮШОР складається переважно з місцевих вихованок, школярок 2003 року народження. Зокрема, найстаршою в цій грі в складі гостей була вісімнадцятирічна Анастасія Климчук, ще по одному гравцю було 2001, 2002 років народження, шість баскетболісток 2003 і троє – 2004 року народження, зокрема, наймолодша учасниця нашої команди в цій грі – це Яна Созонюк, якій лише два тижні тому виповнилося чотирнадцять років.

Загалом же у Вищій лізі Чемпіонату України серед жінок беруть участь 16 команд, які розділені на дві групи за територіальним принципом. На першому етапі суперники зіграють в чотири кола спареними турами по два матчі вдома та на виїзді, потім суперники гратимуть другий етап та плей-оф за вихід до Суперліги. Молодіжна команда БК “Рівне” – ОСДЮШОР є дебютантом цих змагань, свої домашні поєдинки проводитиме в Спорткомплексі НУВГП, найближчі ігри у Рівному відбудуться 6 та 7 листопада, коли БК “Рівне” – ОСДЮШОР прийматиме столичних баскетболісток з НУБіП України.

Турнірна таблиця Вищої ліги станом на 27 жовтня.

Група 1
КЛУБ В/П ОЧКИ
1. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ (Хмельницький) 2/2 6
2. РІВНЕ-ОСДЮСШОР (Рівне) 2/0 4
3. НУБіП УКРАЇНИ (Київ) 2/0 4
4. МОБІ (Бровари) 1/1 3
5. КСЛІ-ДИНАМО-НПУ (Київ) 1/1 3
6. ПОЛІТЕХНІКА (Львів) 0/2 2
7. ЖДУ ім.І.Франка- КАЛІПСО (Житомир) 0/2 2
8. КСЛІ-КИЇВ-БАСКЕТ (Київ) 0/0 0

Нагадаємо, що вже в перший вікенд листопада у Рівному відбудеться відразу чотири гри за участі головних команд БК “Рівне”.

👉🇺🇦Суперліга Жінки🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – БК “Франківськ-ПНУ”🏀
📅 2 листопада (п’ятниця)📅
📌 Дюсш #4📌
🎬 15:00🎬

👉🇺🇦Вища ліга. Чоловіки🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – БК “Хімік-2”🏀
📅 2 листопада (п’ятниця)📅
📌 Дюсш #4📌
🎬 19:00🎬

👉🇺🇦Вища ліга. Чоловіки🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – БК “Хімік-2”🏀
📅 3 листопада (субота)📅
📌 Дюсш #4📌
🎬 15:00🎬

👉🇺🇦Суперліга Жінки🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – СБК “Львів”🏀
📅 4 листопада (неділя)📅
📌 Дюсш #4📌
🎬 17:00🎬

‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️💪МИ Є РІВНЕ💪🏀🏀🏀