БК “Рівне” – “Ladies` Legion” Перша гра (ВІДЕО)

263

Жіноча команда Баскетбольного клубу “Рівне” в ці вихідні розпочинає боротьбу за Кубок України. Обидва матчі першої стадії змагань відбудуться у Рівному. Щоправда, ігри пройдуть не в традиційному місці, Спорткомплексі ДЮСШ-4. Команди зіграють у Спорткомплексі НУВГП, який знаходиться за адресою вул. Чорновола 49а.

У суботу 24 листопада суперники розпочнуть матч о 17:00, а в неділю 25 листопада, вийдуть на паркет о 12:00. Запрошуємо усіх любителів баскетболу відвідати ігри та підтримати команди. ВХІД ВІЛЬНИЙ.

Для усіх наших уболівальників з інших міст та країн пропонуємо переглянути ігри у відеотрансляції.

Нагадаємо, що у першому раунді Кубку України з баскетболу БК “Рівне” зустрінеться із командою “Ladies` Legion”. Суперник не виступає у жодній лізі Чемпіонату України, тим не менше в її складі приїдуть чимало іменитих та відомих в минулому баскетболісток.

Про суперника розповів головний тренер БК “Рівне” Валерій Жартун:

— Я не радий цьому супернику, — прокоментував підсумки жеребкування головний тренер БК «Рівне» Валерій Жартун. — Команда «Леді Легіон» — це збірна України серед спортсменок старших сорока років. Для них Кубок України — це можливість підготуватися до міжнародних ветеранських матчів. Зрозуміло, що вони не зможуть перебігати нашу молоду команду. Натомість вони будуть битися, штовхатися, і я дуже переживаю, щоб ніхто з наших дівчат не травмувався в цих іграх. У нас попереду складний чемпіонат і при цьому доволі коротка лава виконавців.

Тож, фактично в цьому матчі зійдуться досвід та молодість! Чекаємо на підтримку наших відданих уболівальників!

‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️💪МИ Є РІВНЕ💪