Гравці БК “Рівне” з уроком баскетболу відвідали РКГ “Престиж” (ФОТО)

287

🏀🏀🏀 Черговим навчальним закладом, який відвідали гравці Баскетбольний клуб “Рівне” з уроком баскетболу стала РКГ “Престиж”.

До школярів завітали Vasya Fedorchuk Іван Мисковець, Виктория Шматова Dasha Zavertaylo та Natasha Smalyuk

Разом зі спортсменами на уроці фізкультури займалися учні дев’ятого класу. Вже за традицією усі разом провели повноцінну розминку, а потім баскетболісти разом з учнями змагалися у естафетах. Не обійшлося і без майстер-класу ефектних кидків з гори від Василя Федорчука.

Гравці та школярі домовились зустрітися вже на найближчих домашніх матчах команди.

Відзначимо, що подібні акції у школах для БК “Рівне” стають традиційними. Баскетболісти вже відвідали 15 та 13 школи, де такі відкриті уроки створили справжній фурор не лише серед учнів навчального закладу, але й взагалі в місті. До БК “Рівне” почали надходити запрошення з інших шкіл, аби діти змогли ближче познайомитись зі спортсменами.

У клубі з радістю відгукнулися на таку ініціативу, і в планах обійти всі школи Рівного.

До слова, соціальна робота з дітьми для БК “Рівне” днями отримала своє логічне продовження. Так клуб став партнером Благодійна організація “Дарунок”. Дітки з дитбудинків відвідуватимуть матчі клубу, а баскетболісти проводитимуть майстер – класи та ігри в інтернатах.

Також на матчах БК “Рівне” буде скринька збору коштів для діток з логотипом “Дарунка”.

Тож БК “Рівне” запрошує долучитися до благодійної справи і своїх вірних уболівальників, проявити свою соціальну відповідальність та допомогти дітям, особливо це актуально перед новорічними святами! Скринька збору коштів для діток з логотипом “Дарунка” вже на найближчих матчах БК “Рівне”.

Ми Вас чекаємо вже цього вікенду!

‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️💪 МИ Є РІВНЕ💪
👉🇺🇦Суперліга. Жінки🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – “Чайка-ДЮСШ”🏀
БК “Рівне” – “Чайка-ДЮСШ”
📅 30 листопада (п’ятниця)📅
📌 Дюсш #4 📌
🎬 19:00🎬

👉🇺🇦Суперліга. Жінки🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – “Козачка-КПУ”🏀
БК “Рівне” – “Козачка-КПУ”
📅 2 грудня (неділя)📅
📌 Дюсш #4📌
🎬 12:00🎬
🏀🏀🏀