Юні рівнянки двічі поступилися фавориту жіночої Вищої ліги

155

“Молодіжна” жіноча команда БК “Рівне”-ОСДЮСШОР провела чергові два матчі у Вищій лізі Чемпіонату України. Ігри відбулися у столиці, а суперницями рівнянок був дублюючий склад Чемпіона України “КСЛІ Київ-Баскет”, які вважаються одним з фаворитів цьогорічного чемпіонату.

Більш досвідчені та доросліші господарки здобули дві перемоги. В першій грі вони планомірно довели свою перевагу в рахунку протягом трьох чвертей (22-14, 16-11, 29:15), і лише в заключній десятихвилинці рівнянки зуміли досягти локального успіху 18:23. У підсумку перемога дісталася киянкам 85:63.

У рівнянок Олександра Процікевич – 13 очок Олександра Іванова набрала 11 очок, по вісім пунктів та сім підбирань в активі Катерини Ящук та Вікторії Єфімової.

У повторному матчі знову дебют гри виявився за господарками. Перша чверть 19:9 на їх користь. Далі киянки більше грали, як то кажуть, “по рахунку”, тож наступна десятихвилинка за рівнянками 17:33, третя чверть – нічия 22:22, а заключна 12:6 знову сильнішими були киянки. В підсумку 66:54 на користь “КСЛІ Київ-Баскет”.

Найрезультативнішим гравцем не лише БК “Рівне”, але й всього матчу стала рівнянка Катерина Ящук – 21 очко.

Турнірна таблиця станом на 20 грудня:

А Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує на “молодіжний” баскетбольний вікенд у Рівному!

🏀🏀🏀 Чотири домашні матчі Баскетбольний клуб “Рівне” за два дні вікенду знову в нашому місті. Щоправда, цього разу ми запрошуємо прийти повболівати та підтримати наші “молодіжні” команди.

Поки “основа” БК “Рівне” гратимуть на виїзді, баскетбольний центр у Рівному переноситься з ДЮСШ-4 до Спорткомплексу “НУВГП” (вул. Чорновола, 49а). Де в суботу 22 грудня та в неділю 23 грудня, відбудуться по два матчі жіночої Вищої ліги та чоловічої Першої ліги. Вхід на ігри ВІЛЬНИЙ!

Крім вищезгаданих ігор “молодіжних” команд, у 2018 році у БК “Рівне” запланований ще один дуже важливий домашній поєдинок. Вже у середу, 26 грудня, о 19:00, в Спорткомплексі “ДЮСШ-4” відбудеться перша гра чвертьфіналу Кубку України серед жінок, в якій БК “Рівне” боротиметься за вихід до “Фіналу Чотирьох” з принциповим суперником “Чайка-ДЮСШ” з Бердянська. Тож, усім уболівальникам баскетболу пропонуємо планувати свої найближчі вихідні та найближчу середу, і прийти підтримати наші команди у важливих матчах!

💪МИ Є РІВНЕ💪
‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️

👉🇺🇦Перша ліга. Чоловіки🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне”-ОСДЮСШОР – “Ужгород УЖНУ ЗОДЮСШ”🏀
📅 22 грудня (субота)📅
📌 Спорткомплекс “НУВГП”📌
🎬 16:00🎬

👉🇺🇦Вища ліга. Жінки🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне”-ОСДЮСШОР – БК “Хмельницький”🏀
📅 22 грудня (субота)📅
📌 Спорткомплекс “НУВГП”📌
🎬 19:00🎬

👉🇺🇦Перша ліга. Чоловіки🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне”-ОСДЮСШОР – “Ужгород УЖНУ ЗОДЮСШ”🏀
📅 23 грудня (неділя)📅
📌 Спорткомплекс “НУВГП”📌
🎬 12:00🎬

👉🇺🇦Вища ліга. Жінки🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне”-ОСДЮСШОР – БК “Хмельницький”🏀
📅 23 грудня (неділя)📅
📌 Спорткомплекс “НУВГП”📌
🎬 15:00🎬

👉🇺🇦Кубок України. Жінки. Чвертьфінал. Перший матч🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – БК “Чайка-ДЮСШ”🏀
📅 26 грудня (середа)📅
📌 Спорткомплекс “ДЮСШ-4”📌
🎬 19:00🎬

‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️
💪МИ Є РІВНЕ💪🏀🏀🏀

Відеотрансляція усіх домашніх матчів БК “Рівне” на офіційному каналі клубу в мережі YOUTUBE