Гравці БК “Рівне” з подарунками завітали до Міського будинку дитини (ФОТО)

214

Гравці Баскетбольного клубу “Рівне” напередодні різдвяно-новорічних свят провідали та привітали подарунками тих, хто найбільше цього потребує, – вихованців Міського будинку дитини.

Баскетболісти разом з найменшими вихованцями дитбудинку гралися на новорічному ранку та роздавали подарунки. До закладу БК “Рівне” передав найбільш необхідне – це памперси, а також фарби, альбоми тощо.

“Кожен з нас відчув різні емоції, водночас смуток та безмежну радість!! Адже нас зустрів чистий, охайний заклад, дуже привітний персонал але головне – це щирі очі дітей, які не задумуючись побігли на руки до кожного з нас!!!!! P. S : Творити добро легко, треба лише озирнутися навколо!!!! Чужих дітей не буває.” – ділиться враженнями Ольга Герасимчук, дружина гравця БК “Рівне” Віктора Герасимчука.

“Насправді – це дуже важко бачити тих діток, які обділені батьківським теплом. Просто хочеться забрати їх всіх собі”, – ледь стримуючи сльози говорить про свої пережиті емоції лідер жіночої команди БК “Рівне” Тетяна Гаврильчик.

Відзначимо, що соціальні акції від БК “Рівне”, особливо ті, які спрямовані на дітей, вже стали традицією та, можна сказати, візитівкою клубу. Баскетболісти регулярно відвідують місцеві школи, де проводять “Уроки баскетболу”, займаються з дітьми, популяризуючи улюблену гру та здоровий спосіб життя. 

Соціальна робота з дітьми для БК “Рівне” отримала своє логічне продовження. Так клуб став партнером Благодійна організація “Дарунок”. Дітки з дитбудинків відвідуватимуть матчі клубу, а баскетболісти проводитимуть майстер – класи та ігри в інтернатах.

Також на матчах БК “Рівне” вже постійно знаходиться скринька збору коштів для діток з логотипом “Дарунка”.

Тож БК “Рівне” запрошує долучитися до благодійної справи і своїх вірних уболівальників, проявити свою соціальну відповідальність та допомогти дітям, які цього потребують, особливо це актуально перед новорічними святами! Скринька збору коштів для діток з логотипом “Дарунка” на усіх матчах БК “Рівне”.