День гри. Жіноча команда БК “Рівне” втретє спробує підкорити “Вінницькі блискавки” (ВІДЕО)

260

Черговий баскетбольний вікенд у Рівному розпочнеться у суботу, 9 лютого о 14:00 матчем жіночої Суперліги. БК “Рівне” втретє в сезоні зустрінеться з “Вінницькими блискавками”.

Суперники вже зіграли один з одним двічі, одного разу у Вінниці, і рівно три тижні тому у Рівному. В обох матчах перемогу святкували підопічні Валерія Жартуна.

Суперник з Вінниці цьогоріч не хапає зірок з неба, і в активі має лише чотири перемоги при 14 поразках та останнє місце в турнірній таблиці. У рівнянок цей показник становить 9 – 9. “Блискавки” зуміли в цьому сезоні здобути виїзні перемоги в Одесі над минулорічним срібним призером, тамтешнім “Інтерхім-ОСДЮСШОР” 73:60; над СБК “Львів” 68:50 та над “Козачка-КПУ” 72:50. Крім того, в рідних стінах вінничанки обіграли “Козачку-КПУ” 68:55. Варто також відзначити, що в деяких матчах “Блискавкам” зовсім трошки не вистачало, щоб в підсумковому рахунку гри схилити шальки терезів на свою користь, наприклад, в грі з “Динамо” поразка лише 72:76, від “Київ-Баскет” – 70:78, а від “Франківськ-ПНУ” 61:63. Тож, не дивлячись на теперішнє місце “Вінницьких Блискавок” в турнірній таблиці, недооцінювати суперниць та розраховувати на “прохідну” гру і легку перемогу не варто.

БК “Рівне” та “Вінницькі Блискавки” вже зустрічалися між собою в цьому сезоні. 10 листопада у Вінниці, рівнянки провели блискучу гру та здобули переможний результат 61:48. Найрезультативнішою в тій грі стала Вікторія Шматова – 16 очок + 8 результативних передач, дабл-дабл на рахунку капітана Людмили Спиридонової 10 очок + 11 підбирань та 5 результативних передач. Відзначимо і 13 очок та 9 підбирань в цій грі і у Тетяни Гаврильчик.

В домашній грі БК “Рівне” упевнено розібралися з суперницями, не давши їм можливості жодного разу вийти вперед у рахунку, перемога 72:64. Черговий суперматч видала наш капітан Людмила Спиридонова, яка була лідером атак команди 17 очок та 8 підбирань. Дарина Степанюк додала 13 пунктів, а Вікторія Шматова 11 очок + 5 результативних передач.

Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує усіх своїх уболівальників прийти та підтримати команду, адже в переповненому залі перемогу святкувати набагато приємніше. Традиційно для всіх наших прихильників з інших міст та країн, ми пропонуємо підтримати команду у відеотрансляції поєдинку.

🏀🏀🏀 Нагадаємо, що 9-10 лютого у Рівному черговий “Баскетбольний вікенд”, то Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує усіх на три матчі за два дні наших головних команд! Приходьте самі, беріть друзів, знайомих, родичів, дітей, ВСІХ! Буде цікаво!

💪МИ Є РІВНЕ💪
‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️

👉🇺🇦Чемпіонат України. Жінки. Суперліга🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – БК “Вінницькі Блискавки”🏀
⛹️‍♀️ БК “Рівне” – “Вінницькі Блискавки” ⛹️‍♀️
📅 9 лютого (субота)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕑14:00🕑
🎥https://youtu.be/EDu3Krz69Yg🎥

👉🇺🇦Чемпіонат України. Чоловіки. Вища ліга. Перший матч🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – БК “Київ-Баскет 2”🏀
⛹️‍♂️ БК “Рівне” – “Київ-Баскет 2” ⛹️‍♂️
📅 9 лютого (субота)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕕18:00🕕
🎥https://youtu.be/Tuit1Aov2Fs🎥

👉🇺🇦Чемпіонат України. Чоловіки. Вища ліга. Другий матч🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – БК “Київ-Баскет-2”🏀
⛹️‍♂️ БК “Рівне” – “Київ-Баскет 2” ⛹️‍♂️
📅 10 лютого (неділя)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕑14:00🕑
🎥https://youtu.be/xXmaZVnYO9s🎥
💪МИ Є РІВНЕ💪
‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️🏀🏀🏀