Гравці та Президент БК “Рівне” Сергій Ліщук провели урок баскетболу в гімназії (ФОТО)

287

Рівненська гуманітарна гімназія стала черговим навчальним закладом, де відбувся урок баскетболу для школярів від БК “Рівне”. З учнями шостих-сьомих класів займалися Вікторія Шматова, Тетяна Гаврильчик, Катерина Кононенко, Віктор Герасимчук, Василь Федорчук та Андрій Артимович. Традиційно, керував процесом головний тренер жіночої команди БК “Рівне” Валерій Жартун. А “баскетбольний десант” очолив Президент БК “Рівне” Сергій Ліщук.

Традиційно заняття розпочалися зі спільної розминки дітей та баскетболістів. Згодом учні поділилися на команди, кожною з яких керував хтось із спортсменів-професіоналів та почалися конкурси та естафети з елементами баскетболу.

Не обійшлося без майстер-класу, цього разу його виконувала Вікторія Шматова, яка показувала майстерність володіння м’ячем.

В подарунок всі учасники “Уроку баскетболу” отримали в подарунок плакати від БК “Рівне”, звісно, після цього кожному баскетболісту, а також тренеру та президенту ще довго довелося залишати свої автографи на сувенірах. Традиційно все завершилося фотосесією та спільним фото учасників чергового “Уроку баскетболу від БК “Рівне”.

Відзначимо, що подібні акції у школах для БК “Рівне” стають традиційними. Без перебільшення, усюди уроки баскетболу створюють справжній фурор не лише серед учнів навчального закладу, але й взагалі в місті. До БК “Рівне” надходять запрошення з інших шкіл, аби діти змогли ближче познайомитись зі спортсменами. У клубі планують обійти всі школи Рівного.

До слова, соціальна робота з дітьми для БК “Рівне” отримала своє логічне продовження. Так клуб став партнером Благодійна організація “Дарунок”. Дітки з дитбудинків відвідуватимуть матчі клубу, а баскетболісти проводитимуть майстер – класи та ігри в інтернатах.

Також на матчах БК “Рівне” буде скринька збору коштів для діток з логотипом “Дарунка”.

Тож БК “Рівне” запрошує долучитися до благодійної справи і своїх вірних уболівальників, проявити свою соціальну відповідальність та допомогти дітям, які цього потребують! Скринька збору коштів для діток з логотипом “Дарунка” на усіх матчах БК “Рівне”.

🏀🏀🏀 Вже цими вихідними, 16 та 17 лютого Баскетбольний клуб “Рівне” чекає своїх вірних уболівальників на чергові домашні матчі жіночої команди. Два дні, у Спорткомплексі “ДЮСШ-4” нам протистоятимуть столичні гранди.
У суботу, 16 лютого о 16:00 БК “Рівне” приймає теперішнього лідера турнірної таблиці БК “Динамо-НПУ”.
У неділю, 17 лютого о 14:00 БК “Рівне” зустрінеться з діючим Чемпіоном України “Київ-Баскет”.

💪МИ Є РІВНЕ💪
‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️

👉🇺🇦Чемпіонат України. Жінки. Суперліга🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – БК “Динамо-НПУ”🏀
⛹️‍♀️ БК “Рівне” – “Динамо-НПУ” ⛹️‍♀️
📅 16 лютого (субота)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕓16:00🕓
🎥 https://youtu.be/F4eqASHZKDM 🎥

👉🇺🇦Чемпіонат України. Жінки. Суперліга🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – БК “Київ-Баскет “🏀
⛹️‍♀️ БК “Рівне” – “Київ-Баскет” ⛹️‍♀️
📅 17 лютого (неділя)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕑14:00🕑
🎥 https://youtu.be/Zs-logcxsC0 🎥

💪МИ Є РІВНЕ💪
‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️🏀🏀🏀

Більше фото з зустрічі із школярами дивіться на Офіційній сторінці БК “Рівне” у Фейсбук: