БК “Рівне” запрошує на чотири надвідповідальні домашні гри

192

Чотири надвідповідальних домашні матчі очікують на головні команди БК “Рівне” у найближчі дні. Результати усіх цих ігор матимуть неабияке значення у подальших перспективах в боротьбі за найвищі місця в турнірній таблиці та плей-оф.

Шалений та відповідальний баскетбольний вікенд розпочнеться з жіночого західноукраїнського баскетбольного дербі. БК “Рівне” – СБК “Львів”.

СБК “Львів” щосили бореться за потрапляння до першої шістки команд, які продовжать боротьбу у плей-офф. Маючи в своєму активі 9 перемог при чотирнадцяти поразках львів’янки в турнірній таблиці сьомі, і зараз кожна поразка наприкінці регулярного чемпіонату для наших суперниць може стати вирішальною.

Не менш важливою є гра і для БК “Рівне”. Адже команда ще також не гарантувала собі місце у плей-оф. Крім того, поєдинки цих вихідних, будуть останніми домашніми іграми в регулярному чемпіонаті перед заключним п’ятиматчевим виїзним турне.

БК “Рівне” та СБК “Львів” в цьому сезоні відіграли між собою дві гри. В обох сильнішими ставали рівнянки. 4 листопада у Рівному господарки перемогли 72:57, а 23 грудня у Львові наші дівчата вирвали перемогу 60:56. Окрім гри 15 березня о 18:00 у Рівненській ДЮСШ-4 команди ще зустрінуться у Львові 13 квітня, для того, щоб ця заключна гра не стала вирішальною для БК “Рівне”, потрібно питання потрапляння в плей-оф “закривати” заздалегідь, і це можна зробити вже зараз обігравши СБК “Львів” перед власними уболівальниками.

Ігровий вікенд продовжиться у суботу та неділю іграми чоловічої команди БК “Рівне” проти БК “Тернопіль”. В цьому протистоянні все просто. Тільки дві перемоги рівнян дозволяють нашій команді завершити перший етап чемпіонату на першому місці та вийти в фінальну частину, маючи в пасиві лише дві поразки, відкинувши тернополян третє місце. Відзначимо також, що це дві заключні гри першого етапу чемпіонату. Та, нагадаємо, що БК “Тернопіль” в першому колі в своїх домашніх іграх завдав дві болючі поразки, і треба з ними за це поквитатися.

Завершиться баскетбольний вікенд знову грою жіночої Суперліги. БК “Рівне” прийматиме “Фанківськ-ПНУ”. Дебютантів змагань, які поступово перетворилися на одних з фаворитів. Але й вони не є непереможними, щоправда поки не для нашої команди. Враховуючи останні результати жіночої команди БК “Рівне”, навіть з тим же БК “Франківськ-ПНУ”, коли рівнянки на виїзді поступилися лише в два очки 72:74, якраз зараз є чудова нагода та всі шанси перервати неприємну традицію поразок від франківчанок.

Мабуть цього більш ніж достатньо, щоб ВИ УСІ, наші віддані та вірні уболівальники, відклали усі плани, і незважаючи на погоду, чи будь-які інші справи, в найближчу п’ятницю, суботу та неділю, взяли всіх своїх родчиів, друзів та знайомих і вщент заповнили наш Спорткомплекс ДЮСШ-4. Наші баскетболісти та баскетболістки зроблять все можливе і неможливе, щоб подарувати Вам гарний настрій від чудової гри та ТІЛЬКИ ПЕРЕМОГ!

Тож, БК “Рівне” запрошує усіх на цей шалений а тепер і максимально відповідальний баскетбольний вікенд. Ми не дарма наголошуємо на слові ВІДПОВІДАЛЬНИЙ, бо як ніколи зараз ігри будуть не для кількості. Жодного “прохідного” суперника, жодного права на помилку, потрібно тільки чотири перемоги!

🏀🏀🏀💪МИ Є РІВНЕ💪
‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️

👉🇺🇦Чемпіонат України. Жінки. Суперліга🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – СБК “Львів” 🏀
⛹️‍♀️ БК “Рівне” – СБК “Львів”⛹️‍♀️
📅 15 березня (п’ятниця)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕕18:00🕕
🎥https://youtu.be/aZMd1YyXmJI 🎥

👉🇺🇦Чемпіонат України. Чоловіки. Вища ліга🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – “Тернопіль-ТНЕУ”🏀
⛹️‍♂️ БК “Рівне” – “Тернопіль-ТНЕУ”⛹️‍♂️
📅 16 березня (субота)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕔17:00🕔
🎥https://youtu.be/MKghOvYCRRk 🎥

👉🇺🇦Чемпіонат України. Чоловіки. Вища ліга🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – “Тернопіль-ТНЕУ”🏀
⛹️‍♂️ БК “Рівне” – “Тернопіль-ТНЕУ”⛹️‍♂️
📅 17 березня (неділя)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕐13:00🕐
🎥 https://youtu.be/kqDUKTSk_v4 🎥

👉🇺🇦Чемпіонат України. Жінки. Суперліга🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – “Франківськ-ПНУ” 🏀
⛹️‍♀️ БК “Рівне” – “Франківськ-ПНУ”⛹️‍♀️
📅 17 березня (неділя)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕟16:30🕟
🎥https://youtu.be/AQR3HfKrhyg 🎥

💪МИ Є РІВНЕ💪
‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️🏀🏀🏀

Баскетбольний клуб “Рівне” також закликає усіх уболівальників не бути байдужими та долучитися до спільної ініціативи клубу та Благодійна організація “Дарунок”.

Пропонуємо і Вам, нашим вірним уболівальникам, допомогти тим, хто цього потребує, проявивши свою соціальну відповідальність та допомогти дітям! Скринька збору коштів для діток з логотипом “Дарунка” відтепер на усіх матчах БК “Рівне”. БК “Рівне” зі свого боку віддаватиме на потреби благодійників 10% від виручки з продажу атрибутики у нашому фан-шопі.