День гри. До Рівного їде минулорічний кривдник на чолі з Романом Гуменюком (ВІДЕО)

311

У фінальній частині вищої ліги Чемпіонату України розпочинається друге коло. Чоловіча команда БК “Рівне” гратиме дві домашні гри у п’ятницю 19 квітня о 18:00 та суботу 20 квітня о 10:00 проти “Ніко-Баскет” з Миколаєва в складі якого виступає колишній гравець БК “Пульсар” Роман Гуменюк.

За свою історію суперники зустрічалися не часто, але усі попередні ігри, в принципі, як і найближчі, є надвідповідальними та надпринциповими.

Історія протистоянь БК “Рівне” та “Ніко-Баскет” наразі налічує п’ять матчів, і поки що, перевага на боці миколаївців. Вперше команди зійшлися на “баскетбольному рингу” майже рік тому 27 квітня 2018 року у Миколаєві – це був перший матч серії до трьох перемог за бронзові медалі вищої ліги. Ще за дві хвилини до завершення четвертої чверті рівняни вели в рахунку 70:69, але за час, що залишився в основному зусиллями Михайла Горобченка, який закинув 8 очок, рівняни поступилися 80:73.

За два дні після цього суперники знову зійшлися на паркеті спорткомплексі у Миколаєві. Ще одна напружена гра, хоч і менш результативна, і знову “Ніко-Баскет” сильніший 63:51.

Дуже болючою та прикрою для БК “Рівне” стала перша домашня гра з цим суперником. Третій матч серії, яку рівняни програвали 0:2. Вперта боротьба, але, явно рівняни не заслуговували завершити сезон цим матчем, але, сталося саме так 72:63 і “Ніко-Баскет” здобув бронзові медалі чемпіонату.

Набагато оптимістичніше виглядає протистояння БК “Рівне” та “Ніко-Баскет” в цьому сезоні. Обидві команди потрапили до фінальної частини, і зіграли два матчі у Миколаєві. В обох іграх БК “Рівне” здобув перемоги з однаковою перевагою в 11 очок. 79:68 та 67:56. Тож на черзі два поєдинки у Рівному.

Загалом же в цьому сезоні “Ніко-Баскет” на першому етапі чемпіонату провів 32 гри, здобувши 20 перемог при 12 поразках та посівши третє місце вийшов до фінальної частини. А от на вирішальному етапі змагань у миколаївців все йде не так складно. Лише дві перемоги над “Старий Луцьк” при шести поразках, і фактично, команда має лише примарні шанси потрапити в першу четвірку, щоб зіграти плей-оф.

Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує усіх уболівальників та любителів баскетболу відвідати матчі, підтримати команду та насолодитися видовищною грою найвищого гатунку. Для усіх наших прихильників з інших міст та країн ми пропонуємо приєднатися до нас у відеотрансляції на нашому сайті.

Усім тим хто цінує свій час та комфорт, нагадуємо, що відтепер квитки на всі матчі чоловічої та жіночої команди Баскетбольний клуб “Рівне” можна придбати онлайн не виходячи з дому. Особливо зараз це буде дуже актуальним, адже в команд почалися надвідповідальні матчі з достойними та сильними суперниками, а значить, і баскетбол у нас буде найвищого гатунку, і ми очікуємо аншлаги у нашому спорткомплексі. Тож, не зволікайте, вже зараз Ви можете придбати квитки на найближчі ігри нашої жіночої та чоловічої команди.

🏀🏀🏀💪МИ Є РІВНЕ💪
‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️

👉🇺🇦Чемпіонат України. Чоловіки. Вища ліга🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – БК “Ніко-Баскет”🏀
⛹️‍♂️ БК “Рівне” – БК “Ніко-Баскет”⛹️‍♂️
📅 19 квітня (п’ятниця)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕕18:00🕕
🎥 https://youtu.be/Vi3cTTwUpWQ 🎥
🎫КУПИТИ КВИТКИ ОНЛАЙН🎫
📲 https://rv.kontramarka.ua/uk/sport-basketbol 📲

👉🇺🇦Чемпіонат України. Чоловіки. Вища ліга🇺🇦👈
🏀 Баскетбольний клуб “Рівне” – БК “Ніко-Баскет”🏀
⛹️‍♂️ БК “Рівне” – БК “Ніко-Баскет”⛹️‍♂️
📅 20 квітня (субота)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4📌
🕙10:00🕙
🎥 https://youtu.be/GIgU2oKUEJ8 🎥
🎫КУПИТИ КВИТКИ ОНЛАЙН🎫
📲 https://rv.kontramarka.ua/uk/sport-basketbol 📲

💪МИ Є РІВНЕ💪
‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️🏀🏀🏀