У Рівному відбудеться “Фінал чотирьох” Чемпіонату області з баскетболу

492

У Рівному визначиться найсильніша аматорська чоловіча команда області. “Фінал чотирьох” відбудеться цими вихідними 8 та 9 червня у Спорткомплексі “НУВГП”.

До вирішальних ігор пробилися команди, які стали переможцями у своїх відбіркових групах, тож “Північ” представляє БК “Олімп” м. Сарни, “Південь” – БК “Радивилів”. Також за звання чемпіона боротимуться переможець та фіналіст “Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини”, яка в Чемпіонаті області є Групою “Центр”, відповідно “AMP Basket” та “ЛАВІСС”.

Саме останні дві команди, де виступають чимало відомих в недалекому минулому баскетболістів-професіоналів, є фаворитами Чемпіонату області, а “AMP Basket”, до того ж діючий володар обласного аматорського баскетбольного золота. Щоправда, у вирішальному матчі ці команди не зіграють. Сліпий жереб звів “AMP Basket” та “ЛАВІСС” у півфіналі, який розпочнеться у суботу 8 червня у Спорткомплексі “НУВГП” о 15:45. Перед цим буде визначений другий фіналіст змагань, о 14:00 на паркет вийдуть БК “Радивилів” та БК “Олімп”.

У неділю 9 червня о 12:00 відбудеться матч за третє місце, а великий фінал стартує о 13:45. Запрошуємо любителів баскетболу відвідати ці матчі.

А як проходив “Фінал чотирьох” сезону 2017-2018 пропонуємо згадати переглянувши сюжет UA: Рівне.