Діти, депутати, ветерани та уболівальники разом зустріли свято на баскетбольному майданчику (ФОТО)

131

Вже традиційним турніром з баскетболу 3х3 у центрі міста (цього разу біля ТРЦ “Злата Плаза”) зустріли професійне свято любителі баскетболу. Показати, що всі ми в душі трошки спортмени прийшли депутати рівненської міської та обласної ради, які разом з ветеранами БК-93 “Пульсар” сформували три команди та влаштували змагання.

Але перших вітали юних вихованців ОСДЮСШОР, які демонстрували свою майстерність у конкурсах та естафетах, за що отримали заслужені оплески, медалі та подарунки від  меценатів свята. Якими цього разу стали БК “Рівне”, ТРЦ “Злата Плаза”, центру “Спорт для всіх” та Мережа магазинів Gorgany. Їх вручили гравці чоловічої та жіночої команди БК “Рівне” та директор ТРЦ “Злата Плаза” Олександр Оверчук.

А далі вже “розібрки” на майданчику влаштували дорослі. Зігравши ряд матчів між собою, переможцями міні-турніру стали ветерани БК-93 Пульсар у складі Ігоря Кісліцина, Олексндра Процюка та В’ячеслава Ковалевського. Почесне срібло дісталося депутатам обласної ради Владиславу Сухляку, Олексю Бучинському та Володимиру Валявці. Найбільше депутатів-баскетболістів виявилось серед міських обранців, але, незважаючи на те, що за іграми спостерігав сам міський голова Володимир Хомко, йому ж і довелося під час нагородження вручити “своїм підопічним” Святославу Стельмащуку, Сергію Васильчуку, Сергію Паладійчуку, Олексндру Курсику, Андрію Кузмичу та Анатолію Лащуку лише бронзові медалі.

Фоторепортаж Романа Цупрука дивіться в альбомі на нашій сторінці у Facebook.