Жіноча БК “Рівне” стартує в Кубку України

280

Жіноча команда Баскетбольного клубу “Рівне”, вже сьогодні, 20 листопада о 12:30 розпочне боротьбу за Кубок України. На першому етапі змагань суперник – “Збірна Києва ТНУ”. Перша гра відбудеться у столиці, а повторна – у Рівному, 4 грудня у Спорткомплексі ДЮСШ-4 о 19:00.

“Збірна Києва ТНУ” виступає у Вищій лізі Чемпіонату України, і провела в цих змаганнях шість матчів. В них двічі обіграла “Мобі” з Броварів, а також розгромно поступилися фавориткам КСЛІ Київ-Баскет та КСЛІ Динамо-НПУ. Команда, хоч і має “грізну” назву, але складена вона з дуже молодих баскетболісток. Зокрема, в заявці на Кубок, у киянок лише одна гравчиня 2001 року народження, яка є найстаршою серед усіх. В основному в команді спортсменки 2004-2005 років народження.

Зважаючи на всі обставини, однозначним фаворитом в цій парі є БК “Рівне”. Скоріше за все тренерський штаб в цих іграх дасть можливість сповна проявити себе молодим баскетболісткам, які не мають достатньо ігрового часу у матчах Суперліги.

З неприємних новин – це те, що відеотрансляції гри з Києва, скоріш за все не буде, тому за команду залишається вболівати лише переглядаючи статистичний онлайн.

Нагадаємо, що вже цієї суботи жіноча БК “Рівне” поновить ігри Суперліги, і на виїзді зіграє проти БК “Франківськ-ПНУ”. А 30 листопада та 1 грудня великий баскетбол, після майже місячної перерви, повернеться до Рівного. Чоловіча команда БК “Рівне” в ці дні, у “Волинському дербі” прийматиме “Старий Луцьк-Університет”. Суботня гра розпочнеться о 17:00, а в неділю команди вийдуть на майданчик о 13:00.