Жіноча БК “Рівне” стартує у плей-оф Суперліги матчем у Києві (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

233

Жіноча команда Баскетбольного клубу «Рівне» вже сьогодні стартує в плей-оф Суперліги. Як і прогнозувалося, їх суперником став столичний Динамо-НПУ, який в заключних матчах регулярного чемпіонату двічі поступився лідеру «Прометею». Серія до двох перемог почнеться в Києві вже сьогодні, 23 березня. Команди вийдуть на майданчик о 16:00. У четвер, 25 березня, о 19:00 БК «Рівне» та «Динамо-НПУ» зіграють у Рівному. На матчі дозволена присутність вболівальників. За необхідності третя гра цих команд відбудеться у столиці 27 березня.

Чвертьфінальний матч стане п’ятим очним протистоянням “Динамо-НПУ” та БК “Рівне” в сезоні. Протягом регулярного чемпіонату команди зіграли чотири рази і кожна перемогла двічі. Остання звитяга була саме за підопічними Валерія Жартуна, і до того ж дуже впевнена – 93:54.

У складі Рівного команду вперед поведе лідерка Вікторія Шматова. Пам’ятаємо останній матч регулярки проти Чайки, де вона своїм триочковим перевела гру в овертайм, в якому потім і закинула віришальний двоочковий за декілька секунд до кінця. До того ж, Вікторія Шматова стала третьою за середнім показником набраних очок – 19.6.

У складі Динамо вже давно немає Андреони Кійс, яка в першій половині регулярки встановила історичний рекорд результативності в одному матчі – 48 очок. Її місце зайняла Елайа Джунь, яка йде шостою в лізі за середнім показником набраних балів – 17.0.