БК «РІВНЕ» ВІДСВЯТКУВАВ СРІБНІ МЕДАЛІ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ (ВІДЕО)

124

Тричі поспіль срібні призери Чемпіонату України. Баскетбольний клуб «Рівне» відсвяткував завершення сезону та чергові медалі разом з уболівальниками. Керівництво та гравці клубу поділилися враженнями про минулі ігри та розповіли про плани на майбутнє.

Чоловіча команда Баскетбольного клубу «Рівне» вкотре за спортивним принципом завоювала право підвищитися в класі та новий сезон розпочати у Суперлізі вітчизняного баскетболу.

Центровий Олексій Адедиран – один з останніх, хто приєднався до клубу в цьому сезоні, але дуже швидко став одним з лідерів команди та улюбленцем уболівальників, якому навіть встигли дати прізвисько «добрий джин».

Я скажу, що більше засмучений, ніж радісний, тому що все було в наших руках. Просто не вистачило трошки, можливо, досвіду, можливо, сил на п’ятий матч. Друге місце це теж непогано, але золото – це золото, а срібло – це срібло, – каже Олексій Адедиран.

Натомість Андрій Калашніков, який майже всю свою спортивну кар’єру провів у рідному Івано-Франківську, відіграв за БК «Рівне» повний сезон, і як Олексій Адедиран та інші горить бажанням і в майбутньому захищати червоно-білі кольори рівненського клубу.

В якій лізі гратиме наступного сезону чоловіча команда Баскетбольного клубу «Рівне» та хто захищатиме її кольори розповів Сергій Ліщук.

Під час святкування президент клубу Сергій Ліщук нагородив пам’ятними відзнаками усіх тих, хто протягом сезону долучився та допомагав клубу успішно провести чемпіонат. Уболівальники ж сповна скористалися можливістю поспілкуватися та пофотографуватися з гравцями та завойованим трофеєм.