Чоловіча БК “Рівне” прийматиме “Хімік-2” з Южного (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

347

Набирає оберти Чемпіонат Вищої ліги серед чоловічих команд. Баскетбольний клуб “Рівне”, найближчими вихідними зіграє два домашні матчі проти молодого амбітного колективу, дублерів команди Суперліги БК “Хімік-2”. У суботу 16 жовтня гра розпочнеться о 17:00, а в неділю, 17 жовтня баскетболісти вийдуть на майданчик о 13 годині. Запрошуємо усіх прийти та підтримати команду.

Наш суперник, БК “Хімік-2” вже відіграв чотири матчі у новому сезоні, і всі на власному майданчику. В стартових іграх южненці обмінялися перемогами з новачком, але з великими амбіціями, БК “Хмельницький”. Спочатку поразка 78:84, а потім реванш 99:80. Минулих вихідних “Хімік-2” упевнено розпочав гру проти БК “Старий Луцьк Університет”, вигравши першу чверть 22:8, але в підсумку зазнав поразки 64:73, в повторній зустрічі волиняни вже не дали супернику шансів на позитивний результат 87:55.

В заявці южненців на сезон значиться 17 гравців. Лише Ануар Рахімшаіков старше 2000 року народження. Щоправда, не можна забувати, що “Хімік-2” – це є “молодіжна” команда Суперлігового БК “Хімік”, тож, цілком можливо, що після невдалого старту сезону, до Рівного приїдуть гравці головної команди.

Наразі найрезультативнішим гравцем команди є Денис Клевзуник, який в середньому набирає 17,8 очок за гру, він є найкращим серед южненців в боротьбі під щитами – 6.0 підбирань. Ілля Шавгаров лідирує за результативними передачами 6,3 в середньому за матч.

За підсумками чотирьох ігор “Хімік-2” набирає в середньому 74 очки за гру, а пропускає – 81.

Минулого сезону БК “Рівне” та “Хімік-2” між собою відіграли чотири гри у регулярному чемпіонаті. У першому турі чемпіонату, у Рівному господарі були двічі сильнішими 90:69 та 66:52. Натомість у Южному команди обмінялися перемогами. В першій грі рівняни перемогли 71:58, а в повторній зазнали поразки 65:84.

Нагадаємо, що в цьому сезоні, в зв’язку з непарною кількістю команд, БК “Рівне” пропускав перший ігровий тиждень. Рівняни стартували в сезоні з двох домашніх перемог над БК “Прикарпаття-Говерла”  92:77 та 81:59. Напередодні ігор з южненцями, БК “Рівне”, хоч і має найменшу кількість зіграних поєдинків, але вже є єдиною командою в своїй групі, яка має стовідсотковий результат – перемоги у всіх матчах.

Запрошуємо усіх любителів баскетболу на матчі БК “Рівне” – БК “Хімік-2”.

🏀🏀🏀‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️
💪МИ Є РІВНЕ💪
👉🇺🇦Чемпіонат України. Чоловіки. Вища ліга 🇺🇦👈
⛹️ БК “Рівне” – БК “Хімік-2” ⛹️
🤞 Перша гра🤞
📅 16 жовтня (субота)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4 📌
🕡 17:00🕡
🎥 ITV media group 🎥
📺 https://youtu.be/OeiepF6bfQs 📺
🎫 https://rv.esport.in.ua/uk/basketball 🎫
🔥КВИТКИ У ПРОДАЖУ🔥
✌️ Друга гра✌️
📅 17 жовтня (неділя)📅
📌 Спорткомплекс Дюсш #4 📌
🕑 13:00 🕑
🎥 ITV media group 🎥
📺 https://youtu.be/CKjlUvSel6c 📺
🎫 https://rv.esport.in.ua/uk/basketball 🎫
🔥КВИТКИ У ПРОДАЖУ🔥
‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️
💪МИ Є РІВНЕ💪🏀🏀🏀